Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Rondleidingen, demonstraties en opendagen

Wij doen mee met ons bedrijf ieder jaar weer met de plattelands dag “’Over Het Hek”’ Dit word georganiseerd vanuit de gemeente Steenwijkerland de eerste zaterdag in september. Wij stellen ons bedrijf dan open voor een ieder die hier belang bij heeft.

Je kan dan gewoon even rond kijken, vragen stellen en of een kijkje nemen bij de bijenstal.
Daar laat een imker een bijenkast/volk van binnen zien. Ook kan er bij de bijenwasverwerking gekeken worden en laat de imker zien hoe de was verwerkt en gemaakt word.

Ook aan de kinderen word er gedacht , zij kunnen onder toezicht een bijenwaskaarsje zelf maken die zij mogen meenemen.Voor een ieder is er ook koffie en of thee met een plakje cake en voor dekinderen limonade met een traktatie.

Voor de Imkerverenigingen organiseren wij op aanvraag een rondleiding op ons bedrijf. Je word ontvangen met kop koffie /thee met koek en in de middag een rondvaart door De Weerribben. Daar varen we dan waar we onze bijen volken hebben staan die aan het bijkomen zijn van de bestuiving

Meer informatie?

Neem contact op

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren